Doe mee aan de gratis mini-cursus ‘Vitaal en gezond ouder worden’

Wat is veroudering eigenlijk? Komt er straks een anti-verouderingspil? Hoeveel moet ik bewegen en wat kan ik het beste eten? In de gratis 8-delige mini-cursus ‘Vitaal en gezond ouder worden’ praten Nederlandse topwetenschappers je bij over de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek naar veroudering. De mini-cursus biedt een mix van informatieve filmpjes, interessante feiten en cijfers en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.

De gratis mini-cursus gaat 23 september 2022 van start en is bedoeld voor een algemeen publiek zonder wetenschappelijke voorkennis. De mini-cursus is ontwikkeld door DuSRA-VOILA, het grootste samenwerkingsverband van experts op het gebied van veroudering in Nederland.

Meer informatie en aanmelden via https://www.leydenacademy.nl/vitaalouder/